Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan manidar sözler

Buca Haber Kasım 06, 2023

Metin Akpınar'ın evlilik dışı iliÅŸkisinden olduÄŸu ortaya çıkan Duygu NebioÄŸlu, babasına yönelik sitemkâr sözlerine devam ediyor. 2019'da babasını resmini çizen NebioÄŸlu, "Babamı baÅŸtan çizmeliyim demek ki" ifadelerini kullandı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı iliÅŸkisinden ikiz kızları olduÄŸunun ortaya çıkması Türkiye'nin gündemine oturmuÅŸtu.

 

 

Duygu NebioÄŸlu'nun yıllardır süren suskunluÄŸunu bozmasının ardından usta oyuncu, "Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiÄŸi acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eÅŸim Göksel Akpınar'ı üzdüÄŸüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir ÅŸekilde üzdüÄŸüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doÄŸru yaÅŸanmıyor" açıklamasını yapmıştı.

 

 

"BABAMI BAÅžTAN ÇÄ°ZMELÄ°YÄ°M"

GerçeÄŸin ortaya çıkmasından sonra babasına olan sitemini sürekli dile getiren Duygu NebioÄŸlu, 2019 yılının ocak ayında babasının bir resmini çizmiÅŸ. NebioÄŸlu, yeni bir paylaşım yaparak, "Babamı baÅŸtan çizmeliyim demek ki" ifadelerini kullandı.

EVLADINI ÇOK GÜZEL YETÄ°ÅžTÄ°RDÄ°LER METÄ°N AKPINAR"

Duygu NebioÄŸlu, geçtiÄŸimiz günlerde 'Umarım hayattadır' dediÄŸi bakıcıya ulaÅŸmıştı.

Ä°kiz kardeÅŸi Sevgi Katkıcı ile birlikte bakıcıları Adile Åžener'i ziyarete giden Duygu NebioÄŸlu, yıllar sonra gerçekleÅŸen buluÅŸmanın görüntülerini sosyal medya sayfasında yayınladı. Bazı kullanıcılar tarafından eleÅŸtirilen NebioÄŸlu, açıklama yapmıştı.

Duygu NebioÄŸlu ÅŸunları söylemiÅŸti: Peh! Kameramanları peÅŸimde gezdiriyormuÅŸum!
NebioÄŸlu ailesi ve Åžener ailesini neden çekmediniz o zaman? Neden konuÅŸturamadınız onları?
Ben ortaya çıktıysam, biz ortaya çıktıysak tüm kötülüklere karşı isyan etmiÅŸ olduÄŸumuz içindir! 15 yıldır kendisini ikna etme çabalarım da tabii ki sus payını vermek isteyecekti!

BaÅŸka ailelerin elinden tutarken, benim psikolojimi bozarlarken, kendine gebe bıraktığı konuları nereden bileceksiniz? BaÅŸkaları dede, baba derken Metin babamın üzerinden prim yaparlarken, iÅŸ olanakları saÄŸlanırken, izlediklerimden sonra ben uyum saÄŸlayamadığım mesleÄŸimi, ödenmeyen sigortalarımı düÅŸünüyordum!

Benim 30 senedir annem de var, babam da var.
Kimsemiz yoktu! Åžimdi kaç tane manevi annem, kaç tane babam oldu, aaÄŸabeyim oldu!
Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik; ne dede diyebildik.

Ayrıca 35 seneyi bildiÄŸini de ÅŸahitler tarafından kanıtlayacağız! Senelerce bizim evimize giren doktorları, eczacıları, olduÄŸumuz ameliyatları, gördüÄŸümüz psikolog tedavilerini hepsini kanıtlayacak yaÅŸam var elimizde.
Kocaman bir yaÅŸam.

Paylaş

Buca nöbetçi eczaneleri
Altın Fiyatları